Добави обект

WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT

София, кв. Изток, ул. Райко Алексиев 46А
0884 740 207

office@perfectevent.bg https://perfectevent.bg/

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT

Сватбена агенция Perfect Event  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT  се занимава с цялостна и частична организация на събития – от частни партита до фирмени тържества.  Ние не обичаме да говорим за себе си и да изтъкваме какви сме и  кои сме… за това говорят клиентите ни, които вече 9 години ни се доверяват, избират и препоръчват. За да не сме гологословни  предпочитаме работата сама да говори за нас. Затова разгледайте нашето портфолиo.

За себе си ще кажем – накратко:

Ние сме перфекционисти в работата си и ще организираме вашето събитие така, сякаш го правим за себе си. Нашата философия е да ви опознаем, да разберем какво искате, какво харесвате, какъв е вкусът ви и стилът ви… Съобразявайки се с индивидуалните ви предпочитания, ще ви предложим свежи идеи и нестандартни решения.  Вършим работата си с любов, влагайки частица от себе си.  А да правим другите щастливи е нещото, което наистина ни удовлетворява и ни мотивира.

 

Perfect Event  WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT  – Планиране, организиране, контрол, дизайн и оформление на вашето събитие, ИНДИВИДУАЛЕН подход.

Ще поемем всички отговорности и задължения, като обърнем внимание дори на най-малките детайли, защото вярваме, че те превръщат обикновеното събитие в специално. Ние ще превърнем всяко събитие  в стилно и изискано тържество. А за Вас остава само да се забавлявате с гостите си.

Уеб сайтът на WEDDINGS & EVENTS MANAGEMENT

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи