Добави обект

EURO PERSONAL SERVICE

ул. Клокотница 2 А, етаж 2 офис 8 (Бизнес център „ИВЕЛ”), София, България
0035928321040

info@eps-jobs.bg http://www.eps-jobs.bg

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за EURO PERSONAL SERVICE

Добре дошли в EPS, добре дошли в Германия!работа в Германия от EPS jobs
Работа в Германия, на позиции личен асистент, социален работник, болногледачка, домашна помощница организирани от „Юро Персонал Сервиз” ООД.
Кои са причините да изберете работа в Германия като личен асистент:
гарантирано по-добро заплащане;
социални и здравни осигуровки върху реално получаваното заплащане;
легална работа в Германия посредством формуляр А1;
осигурена безплатна квартира и храна;
организирано пътуване за сметка на фирмата и съчетано с желанието на служителите ни;
офис на фирмата на територията на Германия, който подпомага командированите ни служители в извършването на техните ангажименти и решаването на възникнали проблеми и ситуации.
социален работник с EPS jobs
 Позициите, които предлагаме са:
– домашна помощница – предоставяне на услуги за поддържане на хигиената в жилището, водене на домакинството, пазаруване, приготвяне на храна, пране и други битови дейности.
– личен асистент и социален работник- водене на домакинството, полагане на постоянни грижи за възрастни хора, комуникации, разходки, организиране на свободното време, помощ при личната хигиена.
– болногледачка – полагане на постоянни грижи за човек с трайни увреждания или за тежко болен.
В зависимост от заеманата позиция месечното трудово възнаграждение на социалния работник е в рамките на 700-1200 Евро. Започвайки работа в EPS вие получавате социално и здравно осигуряване върху пълния размер на договореното възнаграждение. Трудовият договор се сключва в България. Работата се извършва в Германия. Грижите се полагат към 1-2 души в домашна обстановка.
Защо да изберете нас?
Ние съществуваме на пазара на труда от дълго време. Отличаваме се с пълен професионализъм и коректност при изпълнение на ангажиментите си към нашите служители. Фирмата ни е сертифицирана и притежава нужните лицензионни документи.
домашна помощница с EPS jobsEPS е дружество, регистрирано за извършване на посредническа дейност при наемане на работа, с регистрация в Министерство на труда и социалната политика на Република България валидна до 21.09.2017г.
Основният ни предмет на дейност е подбор на кадри за работа в Германия в областта на социалния сектор. Целта ни е да бъдем най-полезни за вас – нашите бъдещи работници в Германия. За тази цел през целия ви престой в Германия можете да разчитате на пълно съдействие от офиса на EPS в Германия. Работещите се наемат в България и се командироват в Германия. Разходите по престоя в Германия – транспорт, квартира и храна са осигурени от клиентите ни. Единственото изискване към кандидата за социален работник в Германия е да бъде одобрен след провеждане на интервю.
 Задължително условие за кандидатстване за работа на която и да е позиция е владеене на немски език (минимално задължително ниво).

Уеб сайтът на EURO PERSONAL SERVICE

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи