Добави обект

ЦИФРОВИ ПРЕНОСНИ СИСТЕМИ ООД

гр. София, бул. Акад. Иван Гешов No 2 E, Бизнес Център Сердика, Сграда 1, ет.1, офиси 109 и 110
02/931 03 97; 02/441 22 71

dts@dts.bg www.dts-ups.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за ЦИФРОВИ ПРЕНОСНИ СИСТЕМИ ООД

DTS – „Цифрови Преносни Системи ООД” е частна фирма, основана през 1992г. с основен предмет на дейност разработка, производство, инженеринг и сервиз на телекомуникационно оборудване за пренос по ефир на цифрова информация на далечни разстояния. Дейността й стартира с модернизиране на стационарните и мобилни радиорелейни станции на Българската армия чрез разработка и въвеждане на въоръжение на изделията “Цифров модем MD414 за радиорелейна станция Р414” и “Цифров модем MD409 за радиорелейна станция Р409” получили висока оценка на международното изложение “ХЕМУС’98” за електронна апаратура с военно и специално предназначение в качеството им на 100% “know-how” на DTS.

През 1995г. се открива ново направление в дейността на фирмата в областта на системите за автономно електрозахранване която постепенно става основна и се развива в следните основни направления:

  • дистрибуция на ексклузивна основа, инженеринг и сервиз на непрекъсваеми токозахранващи устройства – UPS, синхронни комутатори – ATS, филтри за хармоници и соларни инвертори, всички от портфолиото на френско-италианския производител SOCOMEC;
  • доставка, инженеринг и сервиз за стабилизаторите на напрежение на италианския производител GTEC;
  • дистрибуция, инженеринг и сервиз за дизелгенераторите на италианския производител VISA S.p.a.;
  • инженеринг на радиорелейни системи;
  • доставка на батерии тип VRLA от английския производител ULTRACELL;

Като коректен и предпочитан партньор на компютърни и телекомуникационни компании и в сътрудничество с електротехнически и строителни фирми DTS печели значителен брой обществени поръчки като реализира престижни инсталации за държавната администрация, банковия и застрахователния сектор, търговията, индустрията, медицината, транспорта и услугите и др.

Според анализ на IDC за българския пазар на непрекъсваеми токозахранващи устройства през 2008 година с най-голям пазарен дял във всички сегменти над 10kVA са UPS-ите на SOCOMEC реализирани от DTS.

Високото качество и надеждност на предлаганите от нас продукти и услуги съчетани с атрактивните търговски условия, с коректността и професионализма ни гарантирани от внедрената международна система за качество ISO9001-2008 са нашата протегната ръка към бъдещи партньорства и съвместни проекти под мотото “Да успеем заедно”.

Уеб сайтът на ЦИФРОВИ ПРЕНОСНИ СИСТЕМИ ООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи