Добави обект

Фирма „Козирог-Д“

Гр. Хасково, Бузлуджа 1В
0884138494

info@cozirog.com www.cozirog.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Фирма „Козирог-Д“

Фирма „Козирог-Д“ е създадена през 1999 г., за да задоволи желанието на децата за по-интересни и забавни игри. С годините следвайки тази идея, екипът на фирмата се стреми съоръженията да бъдат все по-забавни, да включват все повече занимания и най-важното – да отговарят на изискванията за безопасност. С вече 18 годишния си опит фирмата се превърна в една от отличаващите се с изключителен професионализъм фирми в този сектор.

Сигурността на децата е от основно значение и затова всички наши площадки са стриктно тествани и сертифицирани според най-високите европейски стандарти. Можете да бъдете спокойни, че игровото съоръжение е безопасно, докато децата прекарват най-хубавите си мигове. Ударопоглъщите настилки, които са много важен компонент за безопасността на една детска площадка, също са подложени на строги тестове.

Поддържайки характерно качество, „Козирог-Д“ притежава система за управление на качеството ISO 9001:2008 г., която осигурява използването само на най-висококачествните материали в производството на игрови съоръжения и продукти, за да се постигнат най-високите стандарти за крайния продукт.

Така през 2009 г. с продукция отговарящи на европейските изисквания, с модерен дизайн и по-голям гаранционен срок фирмата участва на Международния Технически Панаир в гр. Пловдив. В резултат от засиления интерес на страни като Норвегия, Словения, Косово, Сърбия , Македония, Гърция, Кипър и Румъния фирмата разширява постепенно своя пазар и до днес.

През 2011 г. Молдова бе първата, която ни се довери, затова екипът на Козирог реши да направи дарение на децата от Българския Лицей „Васил Левски” в гр. Кишинев.

От началото на месец юни 2013 г. фирма „Козирог-Д“ вече е с официално представителство в Македония. Нашето портфолио се представя от фирма Prestiz DOO, която е пионер в производството на полиетиленови продукти за градината и индустрията в Европа.

От 2014 г. фирмата има официално представителство и в Кипър. Там наши представители са Antaris playfull moments, които са дългогодишен търговец на съоръжения за площадки за игра и градинско и парково оборудване.

От 2015 се гордеем с поредните ни партньори, които предлагат изключително добре нашата продукция извън рамките на страната, а именно Play park group LTD – Гърция.

През същата година фирма „Козирог-Д“ поставя акцент върху отговорността на висшето ръководство върху опазването на околната среда и със стремеж да се намали негативните въздействия от дейността върху природата, внедрява стандарт ISO 14001:2008. Заедно с това внедрихме и ISO BS OHSAS 18001:2007, с цел да намалим или отстраним напълно рисковете свързани със здравето и безопасността при работа и на нашия персонал.

От началото на 2016 година вече имаме партнори и в Румъния – Urbanito City Play Srl – Букурещ. През годините много от общините в България се довериха на нас за изграждането на мащабни проекти, финансирани с европейски средства. През 2011 година изпълнихме над 40 междублокови пространства в гр. Хасково за по-малко от година, община Първомай, парк баш Бунар в гр. Ловеч.

През 2012 година участвахме в благоустрояването на парк Арпезос в гр. Кърджали, централни градски паркове в гр. Карнобат и Сливен, междублокови пространства и паркове в гр. Стара Загора, Община Раковски, Община Димитровград.

През 2013 година благоустроихме междублокови пространства и паркове в гр. Кюстендил, гр. Куклен, гр. Кричим, парково оборудване за гр. Сливен. През 2014 общини Панагюрище, Мизия, София, Асеновград, Стражица, Свиленград, Харманли, Чирпан и Ямбол. През 2015 година работихме по междублокови пространства в гр. Стара Загора, гр. Ловеч, община Разлог, община Димитровград, община Харманли, София и Софийска област и много други общини и фирми.

Ние непрекъснато търсим начини да подобрим нашите продукти: като внедряваме различни системи, добри практики, софтуер; с инвестиции в нови машини, транспортни средства и подобряване на производствената база; като ценим хората, които работят при нас и постоянно ги обучаваме; като се грижим за околната среда колкото можем; като обслужваме всеки клиент грижливо с безплатна консултация и насоки за най-добър избор.

И ние ще продължаваме да ставаме все по-добри.

Но, молим, не забравяйте, че ние работим изцяло и единствено да подаряваме усмивки!
Благодарим, че ни се доверявате.

Уеб сайтът на Фирма „Козирог-Д“

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи