Добави обект

ТОТЕХ

гр. София 1618, ул. Казбек 31
+359 887 573 200

office@totex.net https://totex.net/

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за ТОТЕХ

Производство на тревен чим. Озеленяване на частни и обществени терени. Внос на тревни смески от Франция и Дания. Изграждане на спортни терени. Консултации и професионални услуги за тревни площи.
Основната дейност на фирма ТОТЕХ е търговия с тревни смески,проектиране,изграждане и поддръжка на зелени площи и терени.От 2000 г. поставя началото на производство на тревен чим и към настоящия момент е единственият мащабен производител за България.От 2011 г. Тотех предлага затревяване чрез хидропосев.
Фирмата е един от дългогодишните,основни вносители на тревни смески за България и работи в сътрудничество с водещите европейски фирми CARNEAU – Франция и DLF Trifolium – Дания.
Асортиментът включва над 20 вида тревни смески в различни разфасовки.Тези смески са подходящи за изграждането на всички типове терени – спортни и паркови тревни площи,партерни и представителни тревни пространства,терени с интензивно натоварване, слънчеви или засенчени участъци,дворове,игрища за голф,футбол,езда,ръгби.Изключително важно е,че култиварите,които ги изграждат са съобразени с нашите климатични и почвени условия.
Тревните смески на ТОТЕХ покриват широк спектър от изисквания при направата на различни типове зелени площи и създават реална възможност за локализиране на всеки географски район.
ТОТЕХ е лидер в производството на тревен чим в България.Фирмата разполага с производствени бази в София и Варна.Тревните чимове се ползват с изключителна популярност в цяла България.В Тотех се произвеждат 2 вида чимове:за слънце и за сянка.
Чимовете се предлагат на големи рула 30 кв.м/с размери 40х0,76 ширина (подходящи за изграждане на спортни терени) и малки рула,с размери-ширина 46 см. и дължина до 100 см.и на плочи със съответните размери.Заедно с това и пълният набор от инструкции за полагане и отглеждане на така създадените тревни площи.
В областта на услугите фирмата предлага:
– ландшафтно проектиране
– професионално изграждане на стадиони,спортни терени,конни бази,игрища – голф,футбол
– полагане на големи рула тревен чим
– озеленяване на частни дворове,хотели,ресторанти,заведения
– изграждане на водни каскади и ефекти,скални кътове и алпинеуми
– интериорно и екстериорно озеленяване
– затревяване с тревни смески на най-добри цени
– изграждане на поливни системи
– японски и зимни градини
– фън шуй градини
– затревяване чрез хидропосев
– подбор и засаждане на декоративна растителност
– консултацииХИДРОПОСЕВ
ТОТЕХ предлага затревяване чрез хидропосев. Хидропосевът е метод за засяване на трева на наклонени,трудно достъпни терени. Технологията осигурява бързо и безпроблемно достигане на тези повърхности.Това е подходящ и сигурен начин за затревяване на скатове и ерозирали терени.

Уеб сайтът на ТОТЕХ

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи