Добави обект

Тайфун БГ ООД

Ловеч, фабрика ТАЙФУН
060163834, 0896660668

taifun_tg@abv.bg www.taifun-bg.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Тайфун БГ ООД

Основната дейност на фирмата е производство на висококачествени керамични тухли, отговарящи на всички европейски технически норми и стандарти.

За целта, „ТАЙФУН БГ ” ООД сключва договор с един от водещите в бранша европейски концерни – „Консултек” Италия, съвместно проектира и изгражда високоавтоматизиран и екологичен завод в село Ловец, където са заложени всички процеси: добив на глина, производство на керамични тухли, сертифициране на продуктите, търговия и технически консултации. Автоматизираната поточна линия дава възможност за прозводство на висококачествени продукти на максимално ниски цени, при спазване на стандартите за енергийна ефективност, опазване на околната среда и здравословни и безопасни условия на труд.

„ТАЙФУН БГ ” ООД развива дейността си вече дълги години, като през този период има добре изградена маркетингова стратегия, базирана на богатия опит, доказваща непрекъснато ефективността си.
Благодарение на доброто управление и логистика, фирмата не само успява да запази позициите си на пазара, но упорито и последователно разработва и нови такива.

Дружеството залага на високия професионализъм на своя дългогодишен персонал, на коректността във взаимоотношенията с клиентите и на непрекъснатото внедряване на иновативни решения в производството, за повишаване на автоматизацията в производствения процес.
Не без значение е и добре разработена инвестиционна и рекламна политика на фирмата.

Основна нейна цел е да удовлетвори и най-високите изисквания на клиентите и да им осигури съвременни технически решения насочени към бъдещето, като в същото време им предложи перфектното съотношение между цена и качество за всеки един продукт.

Уеб сайтът на Тайфун БГ ООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи