Добави обект

Сладкарници и торти „СКАЙЛАЙН“

ж.к. „Люлин-6” (срещу бл.616), София, България
0884 30 99 90 02 838 03 04

skylinecakes@gmail.com http://www.skylinecakes.com/

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Сладкарници и торти „СКАЙЛАЙН“

Сладкарници и торти „СКАЙЛАЙН“

Уважаеми клиенти,

На 21 юли 2001г. за всички сладострастници и любители на шоколадовите лакомства отвори врати първата от веригата сладкарници „SkyLine“.
Нашата продукция от самото начало е ориентирана към супер леки и вкусни торти , произведени от висококачествени продукти и по австрийски рецепти, в което можете да се уверите сами.
За да бъде ефектът от вашия празник 100%-ов, ние предлагаме възможността освен украса, да изберете и пълнежа на тортата си.
Политиката ни е изцяло отворена към новостите в сладкарството, а също и към всеки каприз или желание на клиентите ни. Благодарение на екипа от добре подготвени специалисти и сръчните ръце на майсторите ни сладкари, бихме могли да направим всяка ваша фантазия – реалност.
Ако имате празник или просто искате да подсладите живота си, заповядайте при нас – а може и ние да дойдем при вас!
Сладкарница Skyline – ж.к. „Люлин-6”, София
от Сладкарници
Сладкарница от веригата „Skyline” в търговски комплекс СВА, ж.к. „Люлин-6” (срещу бл.616), София.
Уважаеми клиенти,
Ежедневните Ви задължения за пазаруване биха могли да се превърнат в едно сладко изкушение, защото на 18 юни 2010г. отвори врати третата сладкарница от веригата „Skyline” в търговски комплекс СВА, ж.к. „Люлин-6”.
Новата сладкарница „Skyline” е атмосфера. Ако на едно място си създал атмосфера, означава, че си си свършил работата добре. Ако си успял да накараш хората, които го посещават да се почувстват различно, означава, че си създал МЯСТОТО. Място, на което да отидеш и да се почувстваш сякаш си излязъл от живота си. Място, на което отиваме за малко, но което може да подобри настроението ни.
Новата сладкарница „Skyline” е комфортна и уютна с изключително разнообразно и богато солено и сладко меню, коктейли и уникални торти собствено производство. Интересният дизайн на сенниците, масичките и столовете в лятната градина разкриват една малка част от това, което те очаква вътре. Заведението има основен салон и зимна градина, чиито интериорни решения създават романтична обстановка и допринасят за доброто настроение. Всяка мебел от тези помещения е дело на дизайнерски усет и решение, за да може да съществува като отпечатък от една ненатрапчива индивидуалност. За малките палавници е изграден детски кът с любимите им конструктори от меки форми, играчки, лабиринт и басейн с топки. За спокойствието и комфорта на родителите е осигурено почасово гледане на децата.
Новата сладкарница „Skyline” разполага с над 150 места и това позволява организирането на фирмени и семейни тържества, тинейджърски партита и детски рождени дни. Допълнително удобство е ползването на безплатния паркинг към търговския комплекс СВА.

Уеб сайтът на Сладкарници и торти „СКАЙЛАЙН“

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи