Добави обект

РОВЕДИ АГРО

ул. Софроний Врачански 2, Варна, България
0888 492470 , 0888 455713

rovedi_agro@abv.bg

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за РОВЕДИ АГРО

РОВЕДИ АГРО – Торове и препарати за растителна защита във Варна
Роведи Агро ООД се занимава с търговия на изкуствени торове и препарати за растителна защита във Варна. Дружеството предлага богат асортимент от течни, водоразтворими и гранулирани торове и препарати.
Фирма Роведи Агро е основана през 2000 година в град Варна. Нейната основна дейност е търговията с препарати и торове – гранулирани, местни и внос, водоразтворими и течни.
Търговия с препарати за растителна защита от Роведи Агро Варна
Роведи Агро извършва търговия с препарати за растителна защита. Фирмата предлагаме богата гама от препарати на реномирани фирми производители. Целта, която следваме в дружеството, чрез търговия на качествени препарати за растителна защита е опазването на околната среда, здравето на хората и животните. Роведи Агро е специализирала своята дейност в търговията с продукти за растителната защита – препарати и торове, спомагащи за благоприятното отглеждане на Вашите култури.
Търговия с торове от Роведи Агро Варна
Роведи Агро е фирма в град Варна за търговия с висококачествени торове. Дружеството предлага на звоите клиенти:
Водоразтворими торове, които съдържат микро и макро елементи
Течни и суспензионни торове, които са лесно разтворими и едновременно устойчиви при измиване от дъждове или при поливане. Използват се, както при култури отглеждани на открито, така и при оранжерийни култури и хибрипоник. Могат да се комбинират с пестициди.
Pro-epi е тор, съдържащ азот и магнезий. Той е един от върховите продукти за повишаване качеството на житните култури. Особено подходящ е за почви с влошен азотен режим или при дефицит по време на засушаване през пролетта. С атрактивните си цени Pro-epi предлага практични решения – съчетаване с инсектициди и фунгициди и след изкласяване. Този тор също така опазва и околната среда. От проведените практически опити в различни райони на северна България са постигнати следните резултати: повишаване хектолитровата маса, намалява показателят отпускане с 1,5 пункта, повишаване съдържанието на глутен с 11%, средно увеличава добива на зърно при различни сортове пшеница 27,5%. Pro-epi – тор е продаван във Франция и цяла Западна Европа, поради своите забележителни качества. Асимилира се идеално от растенията – коефициента на усвояване на азота надхвърля 76%.

Уеб сайтът на РОВЕДИ АГРО

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи