Добави обект

Римпекс ООД

Лесново, стопански двор
072560550

info@rimpex.net www.rimpex.net

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Римпекс ООД

Римпекс ООД произвежда широка гама от неформувани огнеупорни материали и огнеупорни изделия със сложна форма, които се използват при изграждането и ремонта на огнеупорната облицовка на топлотехнически агрегати и съоръжения в черната и цветната металургия, машиностроенето, циментовата, стъкларската и керамичната промишленост, строителството, енергетиката и други.

Римпекс ООД произвежда несъдържаща азбест обмазка и изпълнява изолации на открити тръбопроводи и съдове с изолационна вата и нанесена върху нея обмазка.

Римпекс ООД осъществява и инж
енерингова, пещостроителна и пещоремонтна дейност във всички индустриални области, прилагащи високотемпературни процеси. Дружеството предлага комплексни услуги: проектиране на облицовки, изпълнение, въвеждане в експлоатация (сушене и подгряване), гаранционен и следгаранционен сервиз. Римпекс ООД разполага с професионален опит и достатъчен кадрови ресурс, които му позволяват да изпълнява спешни поръчки и работа в аварийни ситуации.

Регистрираната в Китай фирма Yingkou Rimpex Metallurgical and Refractory Consulting Center, напълно субсидирана от Римпекс ООД, осъществява директен контакт с утвърдени производители на огнеупорни изделия. Чрез тази фирма Римпекс ООД внася от Китай суровини за производство на огнеупорни материали, шамотни, високоалумоокисни и магнезиални изделия, огнеупорни изолационни материали и други, които използва в собствената си производствена и сервизна дейност или предлага на вътрешния и на международния пазар.
През 2001 година Римпекс ООД е сертифицирано по изискванията на международния стандарт за качество ISO 9001. Концепцията за качество в дейността на дружеството го прави ефективен и желан партньор.

Основни предимства на Римпекс ООД са пазарно ориентираната продуктова гама от неформувани огнеупорни материали и изделия от тях, която отговаря на качествените изисквания на динамично развиващите се пазари, възможностите за комплексни доставки на всички видове огнеупорни материали, възможностите за изпълнение, ремонт и сервизно обслужване на огнеупорни футеровки в различните им индустриални приложения.

Уеб сайтът на Римпекс ООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи