Добави обект

ОРТЕС ООД

гр. София, ул. Гюешево 83, БЦ Сердика, сграда 2, офис 103
02/920 12 20; 02/920 01 61

marketing@ortes-bg.com www.ortes-bg.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за ОРТЕС ООД

Фирма ОРТЕС ООД e българска търговска фирма, основана през 2005 година в София с управител Валентин Русев. ОРТЕС продължава традициите на софийския офис на ВИПИМЕКС ООД – дългогодишен партньор на Минолта и Коника Минолта.

От 2006 година ОРТЕС ООД е оторизиран търговски и сервизен партньор на Коника Минолта България и изваршва инсталация, сервиз и ремонт на копирни машини и лазерни принтери Konica Minolta  и Minolta.

ОРТЕС ООД работи в София и областите Пловдив, Пазарджик, Перник, Кюстендил, Благоевград.
В останалите областни градове има договорни сервизни отношения с Випимекс ООД – Konica Minolta Advanced Partner.

ОРТЕС ООД предлага на своите клиенти гаранционна и извънгаранционна поддръжка на офис техника Минолта и Коника Минолта, консултациии и доставка на: цветни копирни системи, цифрови черно-бели копирни машини, лазерни черно-бели и цветни принтери,  многофункционални устройства,  системи за производствен печат на световния производител Konica Minolta.

Световен факт е традиционно високата технология на Konica Minolta в цветовете. С нея тя отговаря на високите изисквания на рекламния бизнес, печатници, университети, маркетингови отдели на корпоративния сектор на българската икономика и държавната администрация.

През 2008 година, ОРТЕС ООД  затвърждава завоюваните лидерски позиции в София и региона като предпочитан доставчик и сервиз на копирни и мултифункционални системи от среден и висок клас.

Като сериозна компания, ОРТЕС е убедена, че най-точният показател за качеството на услугата е доверието на клиентите.
ОРТЕС е съсредоточила усилията и ресурсите си към сервизната дейност, създавайки силно подготвен и мотивиран екип от инженери.
В ОРТЕС работят висококвалифицирани млади и амбциозни служители, отдадени и вярващи на марковата техника, предлагана от компанията. Двама от сервизните инженери са серифицирани по световната система за обучение М+ от Konica Minolta.

С изградените в школата на ОРТЕС кадри, фирмата може да отговори на нуждите на своите клиенти с успешна продажба на предлаганите продукти и следпродажбената поддръжка.

Уеб сайтът на ОРТЕС ООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи