Добави обект

Лумикомп Дизайн ЕООД

София, бул. Цариградско шосе 7-ми км., Хай-Тек Парк, етаж 4
0887560818

lumycomp_design@mail.bg www.lumycompdesign.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Лумикомп Дизайн ЕООД

Лумикомп Дизайн ЕООД е дружество, създадено през 2004 година, като ОЕМ партньор на фирма Space Cannon Vh s.r.l. – Италия за проектиране и прототипиране на светодиодни излъчватели (LED лампи ), DMX управляеми RGB модули, драйвери и други.

Фирмата предлага също захранващи блокове, генератори на ток и всичко, свързано с надеждното функциониране на мощни светодиодни устройства.

Фирмата проектира и произвежда електроника за високите светодиодни (LED) технологии за водещи фирми от областта в цяла Европа.

Всички устройства, произведени от фирмата, използват сертифицирани, висококачествени светодиоди, произвеждани от водещи европейски и американски фирми, и са с висока надеждност, високо качество, със 100% изходящ контрол на всяко изделие и 100% гаранция от 4-5 години.

Работим и по зададени от клиента изисквания и параметри (вкл. с предоставяне на Know-How по специални договорености.)

През 2011 година официално подписва с американската фирма CREE споразумение за право на официално използване на запазената търговска марка „CREE“ върху проектираните и произведени светодиодни излъчватели, в качеството си на регионален научно-технологичен консултант за потребителите на светодиоди CREE за проектиране и производство на светодиодни излъчватели, драйвери, токови генератори и захранвания за осветителни модули.

Всички светодиоди, които използваме, са с гарантиран живот 50-100 000 часа и са на утвърдени водещи в бранша фирми, като Cree, Osram, Luxeon. Всичко това, както и 100% изходящ контрол на всяко изделие, ни дава възможност да дадем на своите клиенти гаранция от 4-5 години за всяко от нашите изделия.

Предлагаме на своите клиенти най-надеждните производители и напредничевите технологии, както и компоненти с висока надеждност и гарантирано качество.

Фирмата набляга преди всичко на изключително високото качество и надеждност на своите продукти. Поради това, ние работим с компетентни специалисти при проектирането и прототипирането на светодиодни излъчватели (LED лампи ), DMX и Wireless управляеми RGB модули, драйвери, захранващи блокове, генератори на ток и всичко, свързано с надеждното функциониране на мощни светодиодни устройства.

Уеб сайтът на Лумикомп Дизайн ЕООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи