Добави обект

Логис Транс ЕООД

Разград, ул. Балчик 9
0889315761, 084661467

logis@logisbg.com www.logisbg.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Логис Транс ЕООД

Логис Транс” ЕООД е водеща транспортна и спедиторска компания създадена през 1994 г., с офиси и представителства в България, Турция, Русия и Финландия. Ние предлагаме надеждни транспортни услуги на нашите клиенти, осигурявайки връзките между фирми износители и вносители от Западна Европа и Скандинавия с техните партньори и представители на Балканите. Основен предмет на дейност е извършването на автомобилен превоз на товари. Компанията разполага със собствени транспортни средства, складови и сервизни бази.

Съвместното ни сътрудничество с фирмите членове на Националното сдружение на българските превозвачи и Националното сдружение на българските спедитори ни дава възможност да Ви предложим нашите услуги в България и чужбина.

Нашата бизнес идея: Да предложим на нашите клиенти транспортни услуги, които създават оптимални условия за развитие на техния бизнес.

Нашият отговорен ангажимент към партньорите ни:

  • Да осигурим надежни транспортни и логистични услуги. Ние създаваме и развиваме мрежа от подизпълнители, дългосрочни връзки с нашите партньори, базирани на взаимно доверие и подкрепа.
  • Да създадем оптимални финансови решения за нашите клиенти. Ние разчитаме на нашата успешна работа в екип; гъвкави цени и намаляваща разходите политика.
  • Да повишаваме непрестанно качеството на предлаганите услуги, внедрявайки работни методи и процедури в ежедневната работа.

Логис Транс” ЕООД предлага следните услуги на своите клиенти:

  • Транспортни услуги – фирмата разполага със съвременен автопарк от 130 собствени композиции, оборудвани с двигатели EURO3 / EURO4 / EURO5, ABS, GPS, ADR (оборудване и водачи с АДР книжки), постоянна GSM връзка с водачите, ЕКМТ/СЕМТ разрешителни.

Ние превозваме товари по следните дестинации:

– От Турция и България до Финалндия и Скандинавските страни, Русия, Западна Европа (Германия, Белгия, Холандия, Англия, Испания и Португалия)
–    От Финландия , Русия , Западна Европа до Турция , България , Румъния , Сърбия , Македония и други страни
–    Възможност за вземане на стоки за Румъния и Турция и дотоварване по релацията Естония – Латвия – Литва – Полша – Унгария
–    Маршрут в зависимост от възможностите за транзит през Русия, Беларус, Украйна, Румъния или Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Унгария, Румъния

  • Сервизна дейност – фирмата разполага с високотехнологичен набор от съоръжения за извършването на ремонтни дейсности по превозните средства . Разполагаме със собствена материална база и квалифициран работен персонал, където могат да се извършват следните дейности:

–    Смяна на масла и филтри
–    Смяна на дискове, накладки и т.н
–    Лепене на брезенти
–    Ремонт на дюшемета на ремаркета
–    Смяна на гуми

  • Търговия и внос на макаронени изделия с търговската марка „Селва”. „Логис Транс” ЕООД е единствен дистрибутор на марката в България.

Уеб сайтът на Логис Транс ЕООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи