Добави обект

КРОНОФЛОР

Пловдив бул. Шести септември 227
0888 67 16 50

kronoflor@abv.bg https://www.kronoflor.com/

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за КРОНОФЛОР

Магазин КРОНОФЛОР е водещ в областта на търговията с ЛАМИНИРАН ПАРКЕТ в гр. Пловдив, Южна България и познат в цялата страна повече от 15 години. През това време ние категорично сме доказали и продължаваме да доказваме своя професионализъм, коректност и качество на обслужването и на предлаганите стоки и услуги.

Основен мотив в работата на КРОНОФЛОР е предлагането на максимално богато разнообразие и винаги актуални колекции декори ламинат, задоволяващи и най-изисканият вкус. Залагаме на личното отношение и внимание към всеки един клиент. Ние знаем, че подовата настилка е от съществено значение за уюта и удобството в едно помещение, било то дом, офис, магазин, хотел. Също така тя отразява Вашия стил и индивидуалност и Ви позволява да реализирате идеите си за мечтан под – КРОНОФЛОР е мястото, където всичко това се случва. С желание ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще Ви предоставим пълна информация,  така че да сте сигурни в своя избор .

Тъй като ЗА НАС Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО ДА БЪДЕМ КОРЕКТНИ С КЛИЕНТИТЕ СИ, сме изключили от употреба думата „Безплатно”, като уловка за привличане на клиенти. Вместо това в магазини КРОНОФЛОР ще откриете ПОСТОЯННО АТРАКТИВНИ ЦЕНИ на богат асортимент декори. Поддържаме постоянни наличности от предлаганите промоции и реагираме в максимално кратки срокове за доставка или монтаж. Винаги се съобразяваме с желанията, нуждите и бюджета на нашите клиенти и знаем какво да предложим.

КРОНОФЛОР предлага специални дистрибуторски цени на: ламиниран паркет, подложки, первази, ъгли, тапи, снадки за первази, лайстни. Не се колебайте да се свържете с нас.

 

 

Уеб сайтът на КРОНОФЛОР

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи