Добави обект

Краностроене Инженеринг ЕООД

София, ул. Пробуда 12
029382939, 028327121

office@kranostroene.com www.kranostroene.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Краностроене Инженеринг ЕООД

КРАНОСТРОЕНЕ ИНЖЕНЕРИНГ – ЕООД София е фирма с традиции и богат опит в областта на проектирането, производството, авторския надзор, монтажа и узаконяването на всякакъв вид кранове, вътрешнозаводски транспорт на база монорелсови пътища, ръчни или механични колички, движещи се по пода, товарозахващащи приспособления и други подемно-транспортни, строителни и пътни машини.

В групата на мостовите и козловите кранове, независимо от товароподемността и отвора им, се наложи тенденция за предлагане на отделни компоненти, като кранови колички, челни носачи, блок ходови колела, товарозахватни приспособления, електрооборудване и системи за управление.

Това дава възможност да се окомплектоват кранове в много модификации с различни стойности на параметрите – товароподемност, отвор, скорост на придвижване на крана и на крановата количка, скорост на вдигане и спускане на товара, условия на експлоатация, режими на работа, начин на управление и други.

Отчитайки това, фирмата приема поръчки за проектиране и изработване на отделни кранови компоненти. Освен кранове с общо предназначение фирмата предлага и специални кранове за работа в специфични условия. Извършва още модернизиране на крановите механизми с цел осигуряване на ниски спирачни процеси, както и реконструкция и ремонт на съществуващи кранове.

Фирмата изработва малогабаритни метални конструкции, както и всякакъв вид метални изделия по желание на клиента. КРАНОСТРОЕНЕ ИНЖЕНЕРИНГ – ЕООД извършва модернизиране на крановите механизми с цел осигуряване на ниски и стабилни работни скорости в диапазона (0,1 – 0,5)Vn и плавност на пусковите и спирачни процеси.

Релейно – контакторната апаратура, използвана в електросъоръжаването на крановете, е на фирмите Ganz KK, ABB и Telemecanique. В своята работа в продължение на 40 години фирмата се е доказала на много обекти както в България, така и в чужбина: АЕЦ Козлодуй, ЗТМ – Радомир, ЗТМ – Русе, пристанище Варна, Нефтохим – Бургас, както и в Египет, Йордания, Русия, Куба, Сирия и др.

Уеб сайтът на Краностроене Инженеринг ЕООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи