Добави обект

Изида

Добрич, ул. Ангел Стоянов № 2
0885805703

izida@izida.bg www.izida.bg/

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Изида

Изида ООД е дружество, създадено през 1991 година, с основна дейност на фирмата производство на сладолед. Нашата цел е да направим марката Изида символ на най-вкусния, желан, досъпен и обичан сладолед. Постигаме го чрез постоянно инвестиране в качеството, технологиите и влагайки много любов. С всяка изминала година разширяваме асортиментната структура, стремейки се да задоволим вкуса на нарастващия брой клиенти на Изида. Производствената си дейност фирмата осъществява в Добрич. Цеховете са изградени и оборудвани изцяло според европейските изисквания за качество и контрол на храните. Наша съпътстваща дейност е отдаване под наем на сухи и хладилни складове, пълно складово обслужване и логистични услуги в градовете Добрич, София, Пловдив и Бургас. Извършваме също и специализирани хладилни транспортни услуги. През 1999 година основахме Тенис клуб Изида, който от 2000 година е член на БФТ. Клубът разполага със закрити и открити тенис кортове, футболно игрище и СПА възстановителен център. Фирмата разполага със собствени складови бази в градовете София, Добрич, Пловдив и Бургас. В тези бази клиентите ни могат да ползват следните услуги:

Да наемат под наем самостоятелен сух или хладилен склад.
Да оставят стоки на съхранение с пълно складово обслужване от страна на Изида, включително и в лицензиран митнически склад под режим “митническо” или “временно” складиране.
Да ползват пълна логистична услуга: извозване на стоки от и до посочен от клиента обект, както и цялостно складово обслужване между двете операции. Фирмата разполага с хладилни автомобили в диапазона от 3 тона до 20 тона при температурен режим до минус 30˚С.

През 2009 година беше построен Парк Хотел Изида – изискан и стилен, предлагащ прекрасни условия за добро прекарване и забавления на спортисти, бизнесмени, любители на природата, търсещи тук красотата и свежия въздух в условията на градската среда.

Уеб сайтът на Изида

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи