Добави обект

Винарска Изба – Трифон Зарезан ООД

С. Брестник, ул. Трети март 2
0888239302, 031142518

trisi77@abv.bg

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Винарска Изба – Трифон Зарезан ООД

 

Винарска изба Трифон Зарезан се занимава с производство на висококачествено червено вино в село Брестник, община Родопи.

 

 

Избата разполага с лозови масиви, разположени на територията на селото.
Избата произвежда и търгува с червено вино.

Винарска изба Трифон Зарезан се занимава с производство на висококачествено червено вино в село Брестник, община Родопи. Избата разполага с лозови масиви, разположени на територията на селото.

Избата произвежда и търгува с червено вино. Избата разполага с необходимото оборудване, за извършване на пълен цикъл в производството на вино.

Винарската изба в село Брестник, притежава масиви от лозови насъждения, в които се отглеждат сортове качествено червено грозде – мерло, каберне, мавруд и рубин.

След като узрее, гроздето се преработва и се оставя да ферментира. Всички процеси, до получаване на виното, стриктно се следят, за спазване на точните правила, за да бъдат запазени вкусовите качества и ароматът на гроздето.

Винарска изба Трифон Зарезан предлага на любителите на виното, качествено, домашно, червено вино с превъзходен вкус и аромат. В избата работи екип от квалифицирани специалисти в производството на вино. Персонала има натрупан дългогодишен опит и следи за качественото изпълнение на всички протичащи във винарната процеси.

Благодарение на добре изградената фирмена политика избата произвежда вино с невероятен, наситен вкус и запазен, специфичен за сортовете грозде, мирис.

Винарска изба Трифон Зарезан печели първо и второ място на конкурса за домашно вино, проведен в град Асеновград през 2008 г. Тази награда е гаранция, за високото качество на произведеното вино.

Уеб сайтът на Винарска Изба – Трифон Зарезан ООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи