Добави обект

БАРБАЛОВА КОНСУЛТ ЕООД

гр. София, бул. Витоша №4, ет. 1
0898 532 153

vbarbalova@abv.bg

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за БАРБАЛОВА КОНСУЛТ ЕООД

Барбалова консулт ЕООД извършва широк спектър правни и консултантски услуги. Те включват консултиране и защитаване на интересите на клиенти – физически и юридически лица, в областите на гражданското, търговското, трудовото, данъчното, семейното и наказателното право.

Фирмата се занимава със събиране на вземания.

Чрез абонаментно обслужване клиентите на фирмата получават качествено и своевременно съдействие в подкрепа на своята ежедневна дейност. Стандартният пакет услуги включва:

  • Изготвяне на предбрачни и брачни договори;
  • Подготовка на предварителни и окончателни договори (покупко-продажба, заеми, наеми, дарение, влог, изработка, поръчка и др.);
  • Консултации по трудово правни взаимоотношения включително договори и решаване на спорове;
  • Подготовка на нотариални сделки с вещни права;
  • Защита на вещни права (право на собственост, право на ползване, право на строеж, пристрояване и надстрояване, сервитути и др.) и на владение;
  • Регистрация на едноличен търговец и търговски дружества – в Търговския Регистър.Регистриране на промени в статута на търговските субекти;
  • Регистрация на чуждестранни юридически лица.

По стандартите на фирмата на запитванията на клиентите се отговаря веднага, като се извършва анализ на ситуацията и съвместно с клиента се определя срок за решаване на конкретната задача.

При желание на клиента „Барбалова консулт” ЕООД извършва също съдебно представителство и защита пред Районни, Окръжни (Градски) и Апелативни Съдилища, Върховен Административен Съд и Върховен Касационен Съд. Арбитражни дела.

Фирмата извършва консултантско обслужване относно дейността на Доверителя, което включва да извършва: осигуряване на юристи за правни консултации, изготвяне на договори и документи, анекси, споразумения, представителство пред общинска администрация, данъчни органи и др., с изключение на процесуално представителство, което се заплаща допълнително.

Движещият експерт във фирмата е адвокат Ваня Барбалова. С шест годишен стаж в Софийска адвокатска колегия адвокат Барбалова представлява клиенти пред всички съдебни инстанции по различни граждански-процесуални дела. Тя предоставя правно обслужване на търговки дружества с разнообразен предмет на дейност – дистрибуция на софтуер, инвестиции в недвижими имоти, търговия.

В качеството си на консултант адвокат Барбалова е извършвала правен анализ при подготовка на проекти финансирани от Световна банка, процесуално представителство на няколко общини и болници, както и анализ по проблемите на публично-частните проекти.

Фирмата има договорености с външни експерти, което позволява своевременното решаване и на най-сложните казуси.

Уеб сайтът на БАРБАЛОВА КОНСУЛТ ЕООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи