Добави обект

БАРАЖ М ЕООД

гр. София, бул. Асен Йорданов 9
02/870 80 01; 02/873 84 70; 0887 618 603

office@baragm.com www.baragm.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за БАРАЖ М ЕООД

ЗА НАС

Фирма за почистване „БАРАЖ М” ЕООД е компания за професионално почистване, основен лидер в сферата на поддържащо почистване и основно почистване на офиси, домове и производства.

По време на своето съществуване от 1990 г. до днес, фирма „БАРАЖ М” ЕООД е придобила позиция на уважавана и предпочитана фирма за почистване и се е превърнала в символ на качество за своите клиенти.

Компанията се фокусира върху предлагането на основно и поддържащо почистване на домове, офиси, бизнес сгради, индустриални и промишлени халета и администрации.

Вече повече от 24 години след създаването си, “БАРАЖ М” ЕООД продължава да се утвърждава и усъвършенства в своята област.

Натрупаният опит позволява на „БАРАЖ М“ ЕООД да поднесе на своите клиенти едно наистина безупречно качество и постоянен контрол за правилното изпълнение на предлаганите услуги, за да бъде почистването наистина професионално.

Фирма Бараж М е сертифицирана по международният сертификат за качество ISO 9001:2008. Вече 7 години компанията за професионално почистване работи спрямо зададените от стандарта норми и правила, което гарантира перфектно изпълнение на услугите по основно и абонаментно почистване

 

Уеб сайтът на БАРАЖ М ЕООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи