Добави обект

Арт Транс Медика ООД

София, ул. Родопски извор 30 - 32, ап.1, вх.В
029589727

artmed@abv.bg www.atm-bg.eu

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Арт Транс Медика ООД

Арт Транс Медика ООД е дружество, създадено през 1999 година, с основен предмет на дейност доставка на лекарствени продукти и медицински изделия до болнични заведения в София и страната.

Компанията е сертифицирана по система за управление на качеството ISO9001:2000 от Bureau Veritas Certification и има лиценз за търговия на едро с лекарствени продукти от Министерство на здравеопазването. Дружеството разполага със собствени, модерни складови помещения.

Фирмата участва и печели публични търгове по ЗОП в болнични заведения и доставя лекарствени продукти и медицински изделия по сключени договори с тях. Доставките се осъществяват от наши постоянни контрагенти в Чехия, Словакия, Франция, Германия, САЩ и Китай.

Към настоящия момент имаме сключени търговски договори с едни от най-големите болници в страната като: МБАЛСМ Н.И.Пирогов ЕАД; МБАЛ Александровска ЕАД; МБАЛ Царица Йоанна; УНСБАЛ Св. Екатерина, гр. София; МБАЛ Стара Загора ЕАД; МБАЛ Русе АД; УМБАЛ Св. Георги ЕАД Пловдив и други.

Нашата цел е задоволяване нуждите на частни клиенти и болнични заведения, търсещи висококачествени медицински изделия на най-добри цени.

Основните ни приоритети са запазване на качеството и постоянно развитие на предлаганите услуги, а нашата най-голяма радост – удовлетвореността на клиента.

Уеб сайтът на Арт Транс Медика ООД

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи