Добави обект

Айсберг 2000

Сливен, бул. Братя Миладинови 8
044622552

info@icebergbg.com www.icebergbg.com

Ключови думи:

Местопложение на обекта
Отрасъл
Дейност
Рейтинг: (20)

Повече за Айсберг 2000

 Айсберг 2000

Фирма Айсберг 2000 е основана през 1999 година в гр. Сливен.

Основната дейност на фирмата е внос, продажба и поддържане на медицински изделия, технически помощни средства за хора с трайни и временни увреждания.

Разполагаме с богато разнообразие на различните видове медицински изделия и помощно-технически средства, както и с количества на склад.

Фирмената ни политика е насочена към продукти с много добро качество, отговарящо на необходимите международни и европейски стандарти.

Разполагаме със сервизи за ремонт и поддръжка, чрез които осигуряваме гаранционно и извън гаранционно обслужване.

Фирмата ни има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна и извършва информационна и консултантска дейност по отношение на предлаганите продукти и системата за снабдяване с тях.

Освен разпространяването на продуктите ни чрез дистрибуторската мрежа, наши клиенти са хотели, санаториуми, болнични заведения, домове за хора с увреждания, хосписи.

От началото на 2006 г. фирмата е официален представител за България на продуктите на немската фирма Bischoff & Bischoff GmbH.

Фирма Айсберг 2000 е една от водещите компании в Европа за производството на медицински изделия и помощно технически средства за хора с проблеми на опорно двигателната система.

Фирмата е също и представител за България на английската фирма Puretone Ltd. , една от лидерите в производството на продукти в областта на слухопротезирането и слухови апарати.

Фирма Айсберг 2000 е сертифицирана и има издадени всички необходими лицензи от Изпълнителната агенция по лекарства, Агенцията за хората с увреждания към Министерството на труда и социалната политика.

Уеб сайтът на Айсберг 2000

Галерия

снимки тук
4.8
Ревюта

4.4 средна оценка

Качество на обслужването
3.0
Екстри на обекта
4.0
Персонал
3.0
Стойност
3.0
Крайна оценка
4.0
star rating jquery
Николай Петров 14 May, 2018

Изключително съм доволен от обекта!

star rating jquery
Ангел Костадинов 14 Декември, 2018

Страхотно място! Винаги ще го препоръчвам на приятели...

Отзиви към обекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Местопложение на обекта

Последвайте ни в социалните мрежи